Skip to main content

Meistä – tietoa yrityksestä

Molemmat Oy syntyi vuonna 2022 tietoturva-asiantuntijan ja tietosuojajuristin yhteisestä unelmasta yhdistää tietosuojan ja tietoturvan palvelut.

Molemmat Oy

Molemmat Oy syntyi vuonna 2022 tietoturva-asiantuntijan ja tietosuojajuristin yhteisestä unelmasta yhdistää tietosuojan ja tietoturvan palvelut. Näimme, miten paljon aikaa ja rahaa kuluu hukkaan kun nämä tehdään erillisinä ja pahimmassa tapauksessa toisistaan tietämättä. Siksi tarjoamme yhdistettyä Molemmat-palvelua, jossa asiakas ei maksa kahdesti saman järjestelmän tarkistamisesta. Missiomme on toimivampi ja turvallisempi digitaalinen maailma.

Asiantuntijamme

Anna Lonka

Tietosuojajuristi, OTM, CIPP/E

Annalla on vuosien kokemus tietosuojalainsäädännön soveltamisesta. Hän on toiminut sekä yksityisellä että julkisella sektorilla, niin in-house juristina kuin tietosuojavastaavana. Anna pitää työssään tärkeänä liiketoiminnan näkökulman ja tietosuojavaatimusten optimaalista yhteensovittamista.

Anna on IAPP:n (The International Association of Privacy Professionals) sekä Tietosuoja ry:n jäsen.

Valtteri Lehtinen

Tietoturva-asiantuntija & DevOps, DI, OSCP

Valtteri on monipuolinen ja helposti lähestyttävä hakkeri yli sadan tietoturvaprojekin kokemuksella. Hän on toiminut sekä hyökkäävässä että puolustavassa roolissa erilaisten järjestelmien parissa, startupeista pankkeihin ja operatiiviseen teknologiaan. Kehittäjä- ja ylläpitotaustansa ansiosta Valtteri tekee sujuvasti yhteistyötä kehittäjien kanssa.

Valtteri kirjoittaa tutkimuksistaan osoitteessa shufflingbytes.com.

Ota yhteyttä

Anna Lonka
Tietosuojajuristi, OTM, CIPP/E
+358 45 783 730 40
info@molemmat.fi